Szobáink

Barátságos panzió

Kaposvár belvárosában

A Bárány Fogadó egy I. osztályú panzió Kaposvár szívében.

A Bárány Fogadó Kaposvár központjában lévő étterem és egy 7 szobából álló kicsi, családias hangulatú panzió. A házban található két étterem külön-külön 70-80 fő befogadására alkalmas, így kellemes környezetet tudunk biztosítani a kisebb családi összejöveteleknek épp úgy, mint a nagyobb létszámú osztálytalálkozóknak, lakodalmaknak és egyéb rendezvényeknek, konferenciáknak.

Ha rendezvényét külső helyszínen, esetleg otthonában képzelte el, de a vendéglátásra nincs ideje és energiája, vegye igénybe a cég catering szolgáltatásait! Az egyéni igényeknek megfelelően kérhet csupán étel házhozszállítást, de igénybe vehet teljes körű szolgáltatásokat is, amikor a helyszínen saját munkatársak közreműködésével a vendéglátás minden terhét átvállalják 1000 fő részvételéig.

Természetesen az egy-egy alkalommal betérő vendégeket is szívesen fogadjuk, ők választhatnak a napi rendszerességgel megújuló több féle napi menü közül. A vendégek étkeztetéséről három mesterszakács gondoskodik.

Kétágyas szoba 1 fő részére

9500 Ft/fő/éj

Kétágyas szoba

13000 Ft/éj

Háromágyas szoba (1 db)

16500 Ft/éj

Pótágy 

5500 Ft/fő/éj

A parkolás kamerával megfigyelt mélygarázsunkban ingyenes!

A szobaárak tartalmazzák az ÁFÁ-t. 

Pluszban kérhető reggeli, melynek ára: 2.000,-Ft/fő.

Szobáink mindegyike zuhanyzós fürdőszobával, kábel tv-vel, egyedi légkondicionálóval, telefonnal, törülközőkkel felszereltek. Igény szerint külön ágyasra alakíthatók a többségében dupla ágyas szobák.

Fogadónk vendégforgalmi területei akadálymentesítettek és mozgássérült vendégeink speciális igényeit kielégítő szobával (1 db) is rendelkezünk.

A szálloda a figyelmes választás miatt, teljes egészében füstmentesnek épült, de természetesen a dohányzó vendégeink számára is biztosítunk megfelelő helyet, hogy hódolhassanak szenvedélyüknek.

Lehetőség van félpanzióra (+vacsora) is, mely 2.000 Ft/fő. (Chéf menü + 1 pohár ital)

Szobafoglalás lemondása: Érkezés legkorábbi időpontja (14.00) előtt legalább 24 órával: díjmentes. Érkezés legkorábbi időpontja (14.00) előtt 24 órán belül vagy a szállás elfoglalásának elmaradása esetén: az első éjszaka teljes ára (minden lefoglalt szobára vonatkozóan) kiszámlázásra kerül, továbbá a foglalást töröljük.

Nyitva tartás: Fogadó: hétfőtől vasárnapig 00.00-24.00, Étterem: hétfőtől szombatig 11.00-22.00.