Szolgáltatásaink

Családi és privát események

Ha rendezvényét külső helyszínen, esetleg otthonában képzelte el, de a vendéglátásra nincs ideje és energiája, vegye igénybe catering szolgáltatásunkat! Az Ön egyéni igényeinek megfelelően kérhet csupán étel házhoz szállítást, de igénybe veheti teljes körű szolgáltatásunkat is, amikor a helyszínre saját munkatársaink közreműködésével a vendéglátás minden terhét átvállaljuk! Kitelepülést 1000 főig tudunk vállalni!

Privát események

Ilyen események közé soroljuk születésnap, leánybúcsú, esküvő, lakodalom, fogadásának megszervezését. Legyen szó kisebb baráti összejövetelről, vagy akár egy nagyobb esküvő vendéglátásának szervezéséről, mi segítünk, hogy ízletes falatok kerüljenek az asztalra. 

.Rendezvényhelyszín

2012. január 16-tól Fogadónk megújultan folytatja munkáját Kaposvár szívében, immár a Bárány Fogadó Kft. üzemeltetése alatt. Cégünk tiszta családi vállalkozás, mely több generáció óta dolgozik a kereskedelemben. Főszakácsunk Pap Zoltán ifjúsági világbajnok chef, aki több éven keresztül Magyarország egyik legjobb éttermében, külföldi chefekkel dolgozott. A ház egy hétszobás, kicsi, de barátságos panzió (18 fő részére) Kaposvár belvárosában.

Teljesen felszerelt melegkonyhával rendelkezünk, ahol bármilyen menüsort kívánság szerint elkészítünk.

Éttermünk akár terembérlés, akár esküvők és egyéb rendezvények (születésnapok, névnapok, céges összejövetelek, karácsonyi, szilveszteri bulik, egyéb zenés, táncos rendezvények) teljes körű lebonyolításában segítséget nyújt akár 100 főig.

 

 

Céges rendezvények

Egy konferencia során elkerülhetetlen és nélkülözhetetlen kávészünetek megtartása, mely során felfrissülnek a gondolatok. Az előadás lezárásaként egy üzleti ebéd állófogadás formájában, vagy akár díszvacsora keretén belül is lehetséges.

Kiváló szakácsaink állítják össze kérésre az étlapot. A szép kiegészítők (chafingek, étkészletek, poharak és a többi), a terítés, a készséges felszolgálás és a mindig friss alapanyagok biztosítják az elégedettséget.
ESZKÖZBÉRLÉS

A feltüntetett árak egy napos bérleti díjak, kettő vagy több napos bérlés esetén egyedi ajánlatot készítünk.

A feltüntetett árak nettó árak, az ÁFÁT nem tartalmazzák.

A feltüntetett árak a szállítás és telepítés költségét nem tartalmazzák.

A feltüntetett árak az éttermi eszközök esetén a mosogatási díjat nem tartalmazzák. A mosogatás díja nettó 7 Ft/eszköz.

A tévedés, elírás, árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

Ezért vagyunk jók

Cateringünk sikerességét fiatal, lendületes munkatársainkra, kitűnő szakácsainkra alapozzuk, akiknek rugalmas, gyors gondolkodása lehetővé teszi, hogy maximálisan eleget tegyünk az Ön igényeinek.